FitYoga via Zoom

 

Yoga via Zoom, de stappen:

 

Meld je gratis aan bij zoom.us en download en installeer de app.

 

Graag vooraf inschrijven voor de live online Zoom les. Je krijgt van mij via mail de link om deel te nemen aan de les. Ik probeer 10 à 15 min voor de start van de les alles even uit te testen, het zou leuk zijn mocht je er dan al bij zijn ;))

 

Ben je helemaal nieuw met Zoom, bekijk sowieso even voor de les alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld, hoe je het geluid en de camera kan aan- en afzetten (links onderaan). Hoe je mij groot kan weergeven ook als andere praten (pin). Rechts boven heb je de knop view waar je de grid kan aanpassen, eventueel naar overzicht om iedereen te zien.

 

Je kan perfect de les volgen zonder dat ik jou zie (camera uit). Het is natuurlijk leuker voor mij om jou te zien maar voel je vrij, indien het comfortabeler aanvoelt kan je ervoor kiezen de camera uit te schakelen.

 

Van zodra de les start zet ik het geluid van iedereen die deelneemt uit, dus ik kan jullie niet horen maar jullie kunnen mij (normaal gezien ;) wel perfect blijven horen. Na de les kan je zelf het geluid terug aanzetten, zo kunnen we nog even nakletsen of afscheid nemen met woorden, indien je dit wenst. 

 

See you online. Ik kijk ernaar uit :))) 

Vanessa Barbier

 

WelcooOOoohm xxx

 

Bekijk data van de online FitYoga lessen.

IF YOU GET TIRED LEARN TO REST NOT TO QUIT

#alliscoming #havefaith